Истината за Ковид ваксините и ползването на тъкани от абортирани бебета

Институтът Шарлот Лозие публикува информация за ползването на клетъчна линия от тъкани на абортирани бебета, ползвани за направата на ваксини за Ковид-19.

Не искам да причинявам безпокойство на никого, така че ако някой се засегне от този материал, моля, засягайте се от производителите на Ковид ваксини (безскрупулни фармацевтични корпорации), от тези, които ги налагат тоталитарно (безчинстващи властолюбци) и от медиите, които би трябвало да ви доставят акуратна информация по тези въпроси (но не го правят). Не соча никой с пръст, само посочвам факти.

Вече месеци наред ми попадат разни зле написани материали за това, че Ковид ваксините са напрвени с материали извлечени от абортирани бебета. Тъй като съм скептик, когато става въпрос за информация от сорта на „Интернет казва това“, каня се от колко време вече лично да проуча въпроса и проверя за себе си как стоят нещата.

Най-накрая го направих. Ето и резултата.

Институтът Шарлот Лозие (CLI) https://lozierinstitute.org/ е водещ източник на точни и навременни изследвания и информация по въпросите на живота. Според техния сайт, “с настоящата си мрежа от над петдесет асоциирани учени от различни дисциплини CLI предоставя на про-лайф групите и на политиците научнообоснована информация от най-високо качество по въпроси, включващи абортите, здравето на жените, пренаталната диагностика и лечение на неродените, перинаталния хоспис, докладването на абортите, абортите с избор на пола, изследванията и медицината на стволовите клетки и политиката в областта на здравеопазването.”

Ето какво казва CLI за ваксините, използвани за Covid-19:

Анализът на CLI установи, че по-голямата част от кандидатите за ваксини не използват клетъчни линии, получени от аборт, при производството си. Няколко от тях са използвали клетъчни линии, получени от аборт, при лабораторни изпитвания или използването им при изпитванията не може да бъде определено.

Източник: https://lozierinstitute.org/what-you-need-to-know-about-the-covid-19-vaccine/

Това твърдение е малко объркващо за мен. Почти звучи така, сякаш прикриват някои доста обезпокоителни факти.

Така че нека използвам любимата си (ненавиждана от някои) дарба да обяснявам нещата ясно и категорично:

Според собствената графика на CLI https://siasky.net/nAHKku312jqBMH3g0kNg7IHnDE9quTjdCnKCSdxH8-CB2Q

ASTRA ZENECA и JOHNSON & JOHNSON СА ИЗПОЛЗВАЛИ абортни клетъчни линии както за тестване, така и за производство!

А ето и другата лоша новина: ВСИЧКИ големи производители от западните страни са използвали абортни клетъчни линии за лабораторни тестове.

Института CLI разполага с още един документ, показващ много обширен списък с производители, включително базирани в Китай, от който става ясно, че има компании, които не са използвали клетъчни линии от абортирана фетална тъкан, участващи в тяхното производство. https://siasky.net/vANiUFg7brqZYDd2KTbxdOcrXSB5TumP9KjzjVstb-zS5A

Връзките, които предоставям, са на таблици, взети от уебсайта на CLI. Ето техния линк: https://lozierinstitute.org/what-you-need-to-know-about-the-covid-19-vaccine/

Въпреки това съм качил отново тези документи в децентрализираната мрежа. Те не могат да бъдат изтрити от никого, включително и от мен. Новата, децентрализирана мрежа е неизменна. Невъзможно е да се цензурира и манипулира. Изградена е върху блокчейн – същата технология, върху която е изграден Биткойн.

Можете да получите същите тези графики директно от уебсайта на CLI, но в случай че някой ден изчезнат, моля, знайте, че имаме тяхно копие в неизменната мрежа.

Ето ги отново:

Графика 1: https://siasky.net/nAHKku312jqBMH3g0kNg7IHnDE9quTjdCnKCSdxH8-CB2Q

Графика 2: https://siasky.net/vANiUFg7brqZYDd2KTbxdOcrXSB5TumP9KjzjVstb-zS5A

Всеки трябва да реши какво означава тази информация за него. Аз не мога да ви кажа това. Но ако някой мен се опита да ме принуди да се ваксинирам и знам, че тези ваксини са направени в резултат на тестове, при които са използвани абортирани бебета, никога не бих се съгласил на такова искане. И не ме интересува каква може да е цената за мен. Това е неправилно пред Бога и е толкова просто, колкото ме интересува. Ако някой иска да усуква и рационализира моралните последици от ползването на тези или други ваксини, за направята на които е ползвана клетъчна линия от абортирани бебета, моля, отнасяйте оплакванията си към Господ, а не към мен. Аз просто посочвам някои факти, това е всичко.

В личен план наскоро се случи следното: като ръкоположен служител подписах молбата на дъщеря ми Емили за освобождение от задължително ваксиниране по религиозни съображения, която тя изпрати на ръководството на болницата, в която работи. Молбата беше приета, така че не е нужно да се ваксинира. Другата дъщеря, Дженифър, написа писмо до ръководството на колежа, в който учи, и поиска да я освободят от носенето на маска, пак по религиозни съображения. Те го направиха. Сега и други студенти са предприели подобни действия.

Надявам се да заемете всеки вашата позиция там, където се намирате, и когато се появи такава възможност.

Георги Бакалов
Основател
Апостолска Реформирана Църква
Християнски Център Прелом

One thought on “Истината за Ковид ваксините и ползването на тъкани от абортирани бебета

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *