Дарвиновата идеология руши поколения наред. Време е тя да бъде изобличена.

Дарвиновата идеология руши поколения наред. Време е тя да бъде изобличена.

Повечето образователни системи в този свят разпространяват лъжата, че човечеството, а всъщност и цялото творение, всичко, което виждаме, е резултат от хаос и ЕВОЛЮЦИЯ от хаоса.

Те промиват мозъците на децата от първи клас чак до колежа и накрая им дават дипломи, удостоверяващи измамата.

Това се случва от дълго време. Едва през последните няколко десетилетия западният свят започва да се противопоставя на тази пропаганда и да създава научна литература, към която сега можем да се обърнем и да използваме, за да разобличим лъжите на дарвиновата идеология.

Дали Дарвиновата идеология (съзнателно я наричам идеология, а не научна теория, защото, честно казано, тя наистина е такава), е била използвана от всички тоталитарни режими по света като начин за промиване на мозъците на населението при обезоръжаването на независимо мислещите хора.

От комунистическа Русия до комунистически Китай и по целия свят, тоталитарните режими преследват всеки, който разпространява идеята за Бога на Библията като създател на човечеството.

Защо това е така?

Просто казано, ако Бог наистина е създател на човечеството, тогава той наистина е истинският законен авторитет в нашия живот. А не червените диктатори – западни или източни.

Неговата Истина би трябвало да диктува начина, по който живеем, и начина, по който организираме семействата и обществата си, а не комунистическата безбожна идеология. Тя твърди, че сме произлезли от маймуни и ще се превърнем в нищо след като умрем. Това означава, че животът е случайност, не отговаряме пред никой за нищо и единственото нещо, което има смисъл е физическото оцеляване и материалното съществуване. Целта оправдава средствата. Лъжи, измами, кражби, и дори убийства оправдават крайната цел на безбожния човек в неговата борба за оцеляване и надмощие над по-слабите.

Колкото и да е странно, дори антикомунисти и хора, които са се нарекли консерватори, са прегърнали сляпо дарвинизма – това псевдонаучно твърдение. Разочароващо е да видим иначе умни хора които са твърдо против тоталитаризма, да остават слепи за дарвинисткия тоталитаризъм, които анатемосва всеки учен, дръзнал да се отлъчи от “паството” на дарвинизма.

Цялата тази система е увредила мисленето на много поколения по целия свят.

Едва през последните десетилетия, и по-точно през последните 10-15 години, видни учени и интелектуални авторитети като д-р Джеймс Тур излязоха на светло, за да оборят твърденията на дарвиновата еволюционна идеология.

Нищо от това обаче не е известно на хората в страни като България. В цяла Европа, включително в Русия и в западния свят иначе добронамерени хора, включително вярващи, продължават да повтарят лъжите на Дарвиновата идеология, промивайки мозъците на поколения наред.

Колкото е важно да коригираме някои от заблудите, които са се предавали през вековете, поради лоши преводи на свещения текст на Библията, също толкова важно, ако не и повече, Дарвиновата идеология да бъде напълно разобличена и развенчана.

Реалността е такава, че дори и да даваме най-доброто богословие на младите хора днес, в крайна сметка те ще идат на училище с нагласата техните учители да са последната, най-авторитетна инстанция за това кое е вярно и кое е лъжливо. в крайна сметка дарвинистката идеология и пропагандатор печелят, защото сме позволили те да бъдат представени в умовете на хората като истинска легитимна последна инстанция за това кое наистина е вярно или не, когато става въпрос за например произхода на живота.

И накрая, за мен е невероятно обезпокоително, че много църкви и проповедници просто не се интересуват от този аспект на живота.

Повечето професионални, или можем да ги наречем “кариерни” служители, пастори, свещеници, както искате ги наречете, се занимават с въпросите на литургията и богословието. Тяхната тесногръдост и заетост ги е ограничила само до нещата в сферата на църковното. Те просто не виждат по-широката картина на това, накъде върви обществото поради тези измамни, така наречени научни теории, които са били изричани и използвани за промиване на мозъци на поколение след поколение.

Много малко християнски лидери днес изглежда са загрижени за ужасните последици от измамата, наречена наука.

Дълбоко уважавам истинската наука и учените. Историята на науката е едно наистина забележително постижение на човешкия дух и ум.

Днес обаче мнозинството от т. нар. “учени” са най-вероятно измамници, като се има предвид фактът, че “науката” им е стигнала до там, че дори не могат да правят разлика между мъж и жена. Да не говорим за “учените” които одобряват т. нар. смяна пола и тям подобни психарии.

Аз викам такива “учени” направо да отрекат факта, че има такива понятия като ден и нощ.

Това е ужасно, ужасно за всички млади хора днес и за бъдещето на човечеството.

Истинските Божии мъже и жени трябва да бъдат също толкова възмутени от лъжите на дарвиновата идеология и демонизираните нейни институции, които промиват мозъците на днешните деца, колкото бихме били възмутени от всяка опасна идеология, като например комунизма или фашизма, които са причинили толкова много кръвопролития и ужасни страдания в света.

Ако сте родител и позволявате на детето или децата си да бъдат промивани от дарвиновата пропаганда, може би позволявате на Сатана да унищожи вярата на вашето потомство.

Какво може да се направи?

Има много неща, които могат да се направят, за да се прекъсне тази привидно неудържима пропаганда, подсилена от официалната образователна система.

Тук предлагам три бързи мерки, които могат да предприемем, за да започнем да противодействаме на лъжите и да намалим ефекта на този сатанински заговор.

  1. Изисквайте от вашия пастор или ръководител да използва своя амвон няколко пъти годишно, за да се противопостави на лъжите на еволюционната теория от гледна точка на учението на Библията.

Не е необходимо пасторът да е учен, за да разобличи лъжите на тази сатанинска лъжа. Някой, който твърди, че познава Божието слово, може просто да посочи многото стихове, които смело заявяват, че Бог е създател на човека и на всичко, видимо в нашата действителност. Ако служителите само се научат как да отделят време, за да подчертават тези истини периодично в проповедта и поучението си, Господ ще се погрижи за останалото и ще работи в сърцата на хората, за да не падат като жертви в капана на врага, наречен наука.

  1. Църквите могат също така да поканят квалифицирани лектори, които да се занимават с този въпрос. Не са много тези, които имат диплома в някоя от науките, които са и вярващи и могат умело да разобличават лъжите на Сатана в научната сфера. Въпреки това има такива и всеки служител трябва да положи известни усилия, за да ги открие и да ги покани като гост-говорители. В страни като Съединените щати има много такива лектори и те могат да бъдат поканени като мисионери, които да дойдат и да направят уикенд на преподаване по тези теми.
  2. Превод и разпространение на литература – има редица книги, които трябва да се предлагат периодично на хората в църквите и които говорят по въпросите за грешките на Дарвиновата теория от християнска гледна точка.

За съжаление това е само началото. Пред нас стои много по-сериозната задача не само да образоваме собствените си църкви и вярващи, но и да се противопоставим на тези лъжи на най-високо ниво в нашите училища. Това е много по-сложен процес и ще изисква усилията на много отдадени хора, които разбират проблема, а също така имат волята и ресурсите да се впуснат в подобна битка и да извоюват правото на вярващите да вкарат в учебните програми по-балансиран подход към въпроса за произхода на живота, в който Дарвиновата теория е посочена само като теория, редом с други теории, като например библейското твърдение, че Бог е създател на Вселената.

Автор: Георги Бакалов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *