Пастор Румен Борджиев позира усмихнат до знамето на СССР – символ на комунизма, безбожието и терора!

Вижте добре тази снимка! 

 

Засмян до знамето на сатанинският режим виновен за смъртта на десетки милиони хора?
     
Какво прави този човек? Защо държи това знаме толкова засмян? 

Пастор Румен Борджиев позира усмихнат до знамето на СССР – символ на комунизма, безбожието и терора!

Знамето на СССР, сърпа и чука са символи са символи на ТЕРОР, УБИЙСТВА, ГРАБЕЖИ, ГУЛАГ КГБ, военна агресия срещу България, ограбване на народа ни, промиване на мозъци, путинизация и преследване на християните. 
Какво е толкова смешно? Защо пастор Румен Борджиев от Втора Петдесятна Църква в София се държи по такъв странен и неадекватен начин? Комунизмът е обявен за престъпен чрез закон. 

  

Не е ли известно това на този човек? 

Ако да – защо въпреки това е избрал да позира толкова засмян и щастлив до знамето на сатанинският комунистически терор? Как биха се почувствали страдалите и гонените от комунизма и техните близки и роднини при вида на такава гледка? 

Това ли би направил Исус? Ако пастор Румен Борджиев НЕ ЗНАЕ, че комунизма е извън закона – какъв лидер в България може да претендира да бъде такъв човек? Слепите нямат нужда да ги водят слепци, които позират до знамето на терора и сатанинския режим на СССР!  

Някой може ли да зададе тези въпроси на пастор Румен Борджиев? Да няма някаква грешка все пак? Ще каже ли нещо по въпроса този човек?

А деноминацията, в чието ръководство е той? Те и сега ли ще покрият своя приятел, както покриха агентите на ДС?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *