Д-р Робърт Малоун: “Това е най-големият експеримент, провеждан върху човешки същества в историята на света.”

В ексклузивно и взривяващо едночасово интервю с Вероника Кириленко от The New American, пионерът в областта на мРНК д-р Робърт Малоун обяснява изключително корумпираната работа на правителствените регулаторни органи, които са менажирали неправилно пандемията, обсъжда проблемите с програмата за ваксинация и се впуска в потенциално взривяващи и променящи играта разкрития за сенчестия произход на пандемията Covid-19 в Ухан, Китай.

Кой е д-р Робърт Малоун? По време на работата си в Института “Солк” през 1988 г. д-р Малоун открива важни открития за in-vivo и in-vitro трансфекцията на РНК. Той продължава работата си по технологията година по-късно в стартиращата биофармацевтична компания Vical, където провежда допълнителни експерименти. Според биографията му “мРНК, конструкциите и реагентите са разработени в института Salk и Vical от д-р Малоун”. Неговите изследвания включват и важна работа по ДНК ваксини. В допълнение към фундаменталната си работа по разработване на мРНК и ДНК технология за ваксини, Малоун е и лекар. Според биографията му д-р Малоун “е получил медицинско образование в медицинските училища на Северозападния университет (доктор на медицинските науки) и Харвардския университет (следдипломна квалификация по клинични изследвания), както и по патология в Калифорнийския университет в Дейвис”.

Малко хора са толкова квалифицирани да коментират хода на пандемията COVID и кампанията за масова ваксинация, колкото д-р Малоун. В това важно интервю той споделя своите уникални и задълбочени прозрения по въпроси от изключително важно национално и международно значение.

Източник на биографията: https://www.rwmalonemd.com/about-us

Източник: https://thenewamerican.com/dr-robert-malone-this-is-the-largest-experiment-performed-on-human-beings-in-the-history-of-the-world/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *