Народна република Дрогария

Желяз Турлаков – реформатор, който не щади с истината за ролята на държавата и корумпирани политици в наркоепидемията

Шефът на наркокомуната в Банкя Желяз Турлаков изобличава истинските виновници за нарко-кризата в България – държавата и контролиращите я корумпирани, наркозависими политици-нарцисисти.

Назоваващ нещата с истинските им имена, г-н Турлаков звучи като истински реформатор с камшик в ръка, насочил се към храма на търговците, които са обърнали държавата на наркодилърска мафия. Такива хора заслужават моралната и духовна подкрепа на всички загрижени за бъдещето на България!

Накратко най-важните акценти:

“….трябва да се влезе и да им се направят тестове. Това трябва да бъде включено и като част от критерия за тяхното избиране. Между другото, трябва да се направят на политиците и тестове за вменяемост.”

Имаш ли информация колко човека в сегашния ни парламент употребяват наркотици?

– В парламента има минимум 15-20 човека, на които им се случва да употребяват кокаин. Знам го от хора, които са техни дилъри…”

“….Защо тогава в България метадонът се смята за единствен изход при хероинозависимите? 

– Отговорът е – за пари! Бившето ръководство на Национален център по наркомании в лицето на д-р Александър Канчелов и заместникът му Георги Василев са хора, които си създадоха частни метадонови програми. 

Д-р Александър Канчелов е бивша “барета”. Не знам кой го е пуснал да работи в тази сфера, как е станал лекар!? С д-р Георги Василев им викаха “братята добермани”. Хора като д-р Канчелов са опасни, те не трябва да се допускат да се докосват до тази професия! Той има абсолютно изкривено мислене, дори има навика да разказва как е биел хора като полицай!…”

“…- Откъде идва метадонът за частните програми?

– Той влиза по линия на ЕС, Министерството на здравеопазването го осигурява. Ако е частна програмата, която иска сама да си определя цената, има една врътка в наредбите, че можеш сам да си го купиш. Той струва стотинки!…”

“…- Кои са най-големите виновници за съдбата на наркозависимите в България?

– Психиатрите, собствениците на частни метадонови програми, всички онези доктори, които за мен не са доктори, а престъпници, свързани със заместващите тип програми, за които се плаща! Защото заместващ тип програма означава, че ти предлагаш на пациента в крайна сметка наркотично вещество под легалното име „метадон” или както искаш го наречи. За мен такъв доктор, който спекулира, се превръща в дилър! Ако един дилър иска да ти продаде някакъв наркотик, той ще го изкара най-сладкият, най-прекрасният на земята и ще се мъчи да те убеди колко е добър. Аз не познавам един лекар, който е част от тези програми, да каже: “Ето ти това, но да знаеш, че то вреди!”. Няма да каже, защото няма изгода, няма сметка. Всички тези доктори са престъпници, боклуци за мен са всички тези хора!”

Източник: http://m.blitz.bg/news/article/356410

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *