IMG_1646.PNG

Приятели, миналата година направих много от вас съпричастни на моето пътуване до Филипините. За това можете да четете повече тук. Стартирана беше програма за подпомагане на деца в екстремна бедност, за които се грижи пастор Рой Малпас, с който работим вече от години.

От тогава насам, близо 20 деца получават месечно помощ в следствие на това, че споделих за това начинание и Бог вложи в сърцата на български християни да подкрепят тези наши малки братя и сестри, като им дадат шанс за по-добър живот на едно от най-бедните места в света!

Тази година отново планувам ходене до Филипините!

Ще служа на една християнска младежка конференция и ще се срещна с пастори от Филипините. Ще разширим обсега на служението и ще се срещна с деца, които български християни подкрепят финансово от миналата година насам. Ще задълбочим връзките си и ще търсим Бог там на място за това как Той би искал да развием това мисионерско начинание за в бъдеще. Искрено се надявам, че има хора, които ще могат тепърва както да участват с даване, така и да дойдат до Филипините на  място, което е живото-променящо преживяване.

Ако желаете да подкрепите това мое мисионерско пътуване, можете да направите дарения по следния начин:

 • Директно чрез кредитна или дебитна карта всеки месец чрез PayPal ето на този линк: http://www.chrisheinz.com/missions – кликнете на оранжевия бутон за PayPal и това ще ви отведе към страницата, където ще можете да давате чрез PayPal (акаунта ви в PayPal трябва да бъде обвързан с кредитна, дебитна карта или банкова сметка – или просото акаунта ви да си го захраните както и когато решите вие).
  • ВАЖНО: ако живеете в САЩ и желаете tax-deductible recepit, такава ще ви бъде издадена от служението на Chris Heinz, Current 3 Ministries
 • По банков път – по сметка на АРЦ.
  Първа Инвестиционна Банка
  Апостолска Реформирана Църква
  IBAN: BG25FINV915010ARCSTR24
  Основание: Филипини.

Благодаря ви за подкрепата!

Георги Бакалов