Промяна в действието на сайта А/О

С този пост искам да ви известя за една промяна в начина по който ще функционира занапред сайта в Patreon. Надявам се да ви хареса!

По същество този сайт ще се слее със сайта apostolos.bg – официалния сайт на Апостолска Реформирана Църква. Всички материали публикувани там, ще бъдат достъпни и тук. Между тях ще има материали, които ще са достъпни само за абонати на А/О. Т.е. вие ще имат достъп до тях, а хора, които не са абонирани – не.

Защо е тази промяна?

Първо, Apostolos Online винаги беше част от една по-цялостна дейност под егидата на АРЦ. Затова и имената са близки и се преплитат. Но идеята с А/О беше да фокусира на съдържание, което е с насоченост повече към личностно развитие. С оглед обаче на придържането към приоритетните, дългосрочни цели – мои лични и на дейностите ни в във времето, сливане на двата сайта на този етап изглежда като по-логично решение за развитие напред.

Предстои продуцирането и качването на нови материали имащи за цел да просветят българо-говорящите вярващи. Интегрирането с Патерон ще позволи дадено съдържание да бъде направено достояние само за абонати на сайта, както е било тук досега.

Разликата занапред ще е в това, че материалите, които ще се публикуват тук и в сайта на АРЦ ще са много по-близки с дейноста и дългосрочните цели на АРЦ. АРЦ е средство за действие – нито повече, нито по-малко. Ще има и статии за личностно духовно израстване, които не са непременно свързани с богословска тематика. Но ще има и много неща на духовна тематика, най-вероятно по-голямата част.

Какво трябва да направите вие като абонати? Абсолютно нищо. Можете да очаквате ново съдържание, което ще е достъпно само за абонати, което вие вече сте.

Скоро например предстои пускането на едно историческо интервю с един от най-големите авторитети по историята на Новия Завет – проф. Дейвид Флусър. Това е единственото видео интервю с него и то вече е преведно и готово за субтитриране на български. Това видео ще е на разположние само за абонирали се за сайта тук, т.е. за вас. Между другото – цената за обработка ще излезе няколко стотин долара – и вашите абонаменти тук в А/О са били част от ресурсите, които са помогнали за превода на това историческо интервю! 

За което ви благодаря!

Предстоят уебинари, специални гостувания и други публикации, които също ще са само за абонати. Ще има и материали за широката публика.

Благодаря ви за подкрепата, за доверието и за това, че сте били част от този процес на търсене за най-подходяща форма на създаване и поднасяне на съдържание.

Най-доброто тепърва предстои!

Георги Бакалов

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *