Политически коректни: Хилсонг нехае за избиваните от джихад християни!

Прегледа на сайта на Хилсонг разкрива, че организацията няма нито една дума която да каже за това, че десетки хиляди християни са избивани всяка година, днес, сега – в 21 векм, от мюсюлмани в името на Исляма, чрез джихад…но цели 77 материала в защита на расистката, терорирстична организация БЛМ!

Една от най-големите християнски организации в света, австралийската организация “Хилсонг”, която според Уикипедия има 150 000 члена по цял свят и се води за “църква”, няма нито една дума за това, че десетки хиляди християни са избивани всяка година, днес, сега – в 21 векм, от мюсюлмани в името на Исляма, чрез джихад…

Ето го и доказателството: сайта на Хилсонг не предлага функция търсене, но всеки може да направи такова чрез командата site:hillsong.com jihad в който и да е съвременен браузър и да види резултата.

Нула.

Това е резултата от търсенето на материали изобличаващи злото наречено джихад. Зло, на което десетки хиляди християни стават жертва всяка година! Зло, което цивилизования свят никога няма да успее да победи ако не бъдат просветени хората за него и на най-високо ниво не бъдат взети мерки.

Но водача им Брайън Хюстън, за който се знае, че е мултимилионер забогатял от дейноста на Хилсонг, намери време да държи речи (и да заеме публична позиция) за защита на BLM, расистка, левичарска организация, която подстрекава открито към терорирзъм и е ОТКРИТО против християнството!

Търсене в сайта на Хилсонг разкрива цели 77 страници посветени на разни матерали в защитата на органмизация и движение станало извествно с това, че са подпалвачи подстрекаващи към убийството на бели хора.

Може би това обяснява защо автралийското правителство не вижда никаква пречка да налага на гражданите тоталитарен режим и драконови локдаун мерки?

Георги Бакалов

Основател
Християнски Център Прелом
Апостолска Реформирана Църква
Threefold Christian Alliance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *