За търговците на розови очила

“Църкви”, “пастори”, “свещенослужители” или каквото искате ги наречете – чиито сайтове и профили са ФРАШКАНИ САМО с библейски стихчета, проповедки, мимове, и всякакви други само и единствено “позитивни” съдържания – СА ФАЛШИВИ “пророци” на тяхно някакво измислено “християнство”, което предлага розови очила и НУЛА ИСТИНА, без която каквато и да проповед за каквато и да е “вяра” е напълно безсмислена.

И защо го правят?

Защо няма да видите тези хора заемащи позиции за ВАКС ТОТАЛИТАРИЗМА например?

НИТО ЕДИН РЕД за агонията на свободата и за престъпленията на диктатора Трюдо в някога свободна Канада….

НИТО РЕД за преследваните християни по цял свят – десетки хиляди от които биват убивани (основно от мюсюлмани) всяка година!!!!

НИТО РЕД за пандемията от самоубийства сред младите.

НИТО РЕД за джендър дисфорията сред толкова млади.

НИТО РЕД за насилието в семейства – от мъже спрямо жени, от жени спрямо мъже и от родители към деца….

НИТО РЕД за зависимостите и пристрастяванията към наркотици, социални мрежи, анорексията

НИТО РЕД за абортирането на десетки хиляди невинни деца в България…(докато някакви там лицемери се молят за това Бог да бил благословил България)….не, нито дума за абортите…много негативна тема….

Мога да продължавам дълго….

И защо?

ЗАЩО?

Понеже ви продават продукт – техния продукт е 3D РОЗОВИ ОЧИЛА….През които да видите тях като “спасителите”…..без които не можете да живеете, те са, които ви дават видите ли едва ли не вяра и надежда….

без техните розови очила можете да вземете пък да видите света в цялото му трагично състояние и току виж сте решили, че искате да знаете какво да правите във и за този свят….Какъв е техният отговор? НИЩО….НУЛА ИСТИНА…НУЛА!!!! Само РОЗОВИ ОЧИЛА….Ела на наш’те службички, сложи си очилцата, изпей сега тук няколко песни, плесни с ръце така на, аз ще ти дам едно стихче мноооого така позитивно…ще пусна два-три майтапа….ще се завърти така пастора видиш ли като сценичен лъв на сцената…ще изреве така по сценично му…ще ни стане така едно хубаво…ще пуснеш така едно дарение в кофичката – шоуто трябва да продължи все пак…някой трябва да плати за разходите на и за поддържащия екип и реквизит….И пак така до другата седмица….

…Кому е нужно да бъде конфронтирано нечестието? Току виж някой ни се ядосал и вземем да изглеждаме негативни…въх…да не дава Господ….

Това са много от съвременните “църкви”, “пастори”, “равини”, “свещенници”, “богослови” и тям подобни религиозни търговци на розови очила, духовни “преживявания” и други артикули в този бранш….затова се махнах оот цялата тази сцена и съм благодарен на Бог, че ми даде ново поприще във високите технологии, където не трябва да се занимава с такива социопати и техните драми… И каквото правя днес за прогласяването на вярата, е без каквато и да е “заплата”…

Ех, приятели…колко неща имаме да си кажем. Ще успея ли някога? Ще намерите ли сили да го чуете?

Не знам.

Георги Бакалов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *