Бразилски блогър води бунта срещу Дилма Русеф!

goce

 

 

 

“Стига комунизъм и стига колективизъм!” – с такива призиви бразилският блогър Родриго Константино води будните граждани на Бразилия срещу корумпираната левичарка от български произход Дилма Русефа.

Любимката на българските комунисти, която позорният ДС агент Гоце Първанов се препъваше да хвали в началото на мандата й, е изправена пред сваляне от поста поради престъпление извършено по време на заемането на държавен пост – процедура станала известна под термина “импичмънт”.

Списание “Форин полиси” (Foreign Policy) в обширна статия сравнява г-н Константино с покойният американски блогър Андрю Брайтбарт, който стана олицетворението на бунта на ново поколение модерни консервативни блогъри.

След като за кратко време става де факто гласът и основен подстрекател на движението срещу корупцията в Бразилия, Родриго Константино се премества да живее Маями, като в момента пътува обратно до Бразилия, за да участва в протестите. Статията на ФП завършва с цитат на шокирания блогър, който не може да проумее как през 2016 година в Америка въобще е възмомжно социализмът да се обсъжда като алтернатива!

“Това е абсурдно!”, завършва материалът с цитат на човекът, чието име всява ужас в корумпираната политическа класа на Бразилия, начело с комунистката от български произход Дилма Русеф.

Източник: Foregin Policy http://j.mp/1UY8kyg